BRUG FOR HJÆLP
CHAT  -  EMAIL  -  RING
+45 53534477

Spisestuen

Mangler du gode gaveidéer? Find noget lækkert til spisestuen her!

Designgaven har et væld af gode og kreative gaveidéer til spisestuen for både ham og hende. Her finder du produkter til både madlavning, servering og opbevaring og lækre gaveartikler fra populære brands som Royal Copenhagen, Le Creuset, Georg Jensen og Bjørn Wiinblad – og dette til uhørt gode priser!

1 til 48 ud af 437

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 48 ud af 437

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Det helt rigtige gavevalg

Hvad med for eksempel en håndlavet, fransk jumbokop fra Le Creuset? En stilsikker lysestage fra Georg Jensen? Eller måske de sjove Poul Pava Be friends-tallerkner? Valgmulighederne er mange, og hvis du stadig er på bar bund, kan du altid klikke ind på vores trendende Top 10 gaveidéer til hende eller Top 10 gaveidéer til ham. Så der skulle være god chance for at finde det helt rigtige gavevalg!

Du kan også stille og roligt browse rundt i vores forskellige underkategorier, hvor du finder alt i stel, glas, karafler & kander. Under Stel vil du eksempelvis støde på de populære Royal Copenhagen Hvid Riflet eller Blå og Sort Mega Musselmalet luksustelserier og klikker du over på Glas, vil du her falde over et bredt udvalg af klassiske vinglas fra Holmegaard og Eva Solo. Karafler & Kander gemmer blandt andet på den ikoniske Stelton termokande, som du får i et væld af farver og udgaver.

Man kunne også vælge at dykke ned i Diverse-kategorien, hvor der gemmer sig en hel verden af bakker, skåle, fade, brødkurve, krus, lysestager og meget andet godt. Her finder du for eksempel de ikoniske Bjørn Wiinblad-bakker i Papagena, Rosalinde eller Amelia, de populære Bodum Canteen eller Pavina-krus og et utal af forskellige Rosendahl-produkter i den lækre Grand Cru-serien. Med andre ord - noget for enhver smag.

Gode tilbud – hurtig og billig levering!

Hos Designgaven.dk finder du altid gode tilbud og nettets vel nok bedste priser på kendte mærkevarer. Du får fragten til kun 29,- og køber du for mere end 499,-, betaler vi den for dig. Husk, at vi også pakker dine gaver flot ind for kun 10,-, så du ikke skal sørge for meget andet end at give gaven til en, der fortjener den.